Avukatlar İçin Vize Başvuru Hizmeti

Değerli ziyaretçilerimiz, ‘’ Avukatlar İçin Vize Başvuru Hizmeti‘’ konusu üzerine hazırladığımız sayfamıza hoşgeldiniz.

Ziyaret etmekte olduğunuz bu sayfa: Avukat olarak vize başvurusu yapacak vatandaşlarımıza veya Türkiye’de yaşama ve çalışma izni olan yabancı avukatlara temel vize işlem bilgilerini sağlamak üzere hazırlanmıştır.

Çalışan, firma sahibi veya stajyer avukatlık yapan vatandaşlarımız veya Türkiye’de yaşama ve çalışma izni olan yabancılar web sayfamıza yer alan bilgilerden yola çıkarak Schengen, İngiltere, Amerika, Rusya, BAE / Dubai, Kanada, Hindistan Konsolosluklarının vize şartları, başvuru evrakları ve vize ücretleri hakkında temel bilgilere sahip olabilir veya SaltVisa danışmanlık hizmetlerinden yararlanarak vizelerini kolaylaştırılmış prosedürle basit ve zahmetsiz şekilde alabileceklerdir.

Daha detaylı bilgi için lütfen okumaya devam ediniz.

Vize işlemlerinizi başlatmak için BİZE ULAŞIN sayfamızı ziyaret ediniz.

Avukatlar İçin Vize Başvuru Prosedürleri

Mesleği avukat olan vatandaşlarımız umuma mahsus (bordo renkli) pasaporta sahip olmaları halinde ana destinasyon bir çok ülkeye seyahat ederken vize almaları gerekecektir. Yeşil pasaporta sahip avukatlar ise başta AB/Schengen devletleri olmak üzere birçok Ortadoğu, Afrika ülkelerine, Rusya ve Çin Halk Cumhuriyetine yapacakları kısa süreli seyahatlerini vize almadan. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi almak için dilerseniz Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığının resmi web sayfası olan mfa.gov.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bordo renkli pasaporta sahip olup, vize başvurusu yapacak avukatlar ise öncelikle seyahat edecekleri ülke Konsolosluğu’nun vize şartları, konsolosluk ya da varsa vize başvuru merkezinin çalışma şartları hakkında ön bilgi edinmeleri gerekecektir.

Özellikle İngiltere, ABD, Kanada veya Schengen vizesi için ilk defa başvuru yapacak vatandaşlarımıza imkanları var ise vize danışmanlık hizmeti almalarını tavsiye ederiz. Alacak olduğunuz danışmanlık hizmeti sizlere doğru ve eksiksiz başvuru yapma, uzun işlem prosedürlerinden muafiyet ve daha ekonomik vize işlem süreci gibi çeşitli kolaylıklar sağlayacaktır.

Vize başvurunuzu danışman firma kullanmadan şahsen yapacak vatandaşlarımız ise bazı konularda dikkatli olmalarını tavsiye ederiz.

  • Başvuru yapacağınız Konsolosluğu veya vize başvuru merkezini belirleyin.

Vize başvuru işlemlerine başlamadan önce ikamet ettiğiniz şehire hizmet veren konsolosluk ya da vize başvuru merkezi var mı öğrenin. Türkiye’de bulunan konsolosluklar belirli şehirlere hizmet vermektedir. Bu sebeple ikamet şehrinize hizmet veren ilgili Konsolosluğu ya da vize merkezini tespit edin. Aksi takdirde vize başvurunuz kabul edilmeyebilir. Bulunduğunuz şehirde konsolosluk ya da vize başvuru merkezi var ise çağrı merkezini arayarak çalışma saatleri ve şartlar hakkında ön bilgi edinin.

  • Vize başvurunuzu vakitlice yapın.

Konsolosluklar vize başvurularında seyahat ile randevu tarihi arasında belirli bir sürenin bulunmasını talep etmektedir. Geç yapılan vize başvurularını birçok konsolosluk işleme kabul etmemektedir. Birçok konsolosluk ise vize başvurularını kabul etse bile vize reddi verebilmektedir. Bu sebeple vize başvurularınızı mümkün olduğunca erken bir sürede yapmaya çalışın. Schengen vizesi için başvuru yapacak avukatlar vize başvurularını seyahat tarihlerinden en erken 6 ay önce yapabilirler. En geç ise 1 ay önceden yapmalarını tavsiye ederiz. İngiltere ve Kanada vizeleri için seyahatten en geç 6 hafta, Mısır vizesi için ise en geç 2 ay önceden başvuru yapmaya özen gösteriniz.

  • Başvuru da kullanacağınız evraklarınız güncel tarihli olsun.

Avukatların vize işlemleri sırasında dikkat etmeleri gereken bir diğer önemli konu ise vize başvuru belgelerinin güncel tarihli olması olacaktır. Vize başvurusu yapacak avukatlar vize belgelerini (banka hesap dökümü, baro yazısı, maaş bordroları ve hizmet dökümü vb.) randevu tarihlerinden en fazla son 15 gün içerisinde edinmiş olmaları gerekir. Bazı ülkelerde ise bu süre 8 iş günüdür.

  • Banka hesabınızda seyahati finanse edecek miktarda bakiye gösterin.

Vize başvurularında sunulması zorunlu evrakların başında başvuru sahibinin banka hesap dökümleri gelmektedir. Banka hesap dökümleri vize başvuru sahiplerinin düzenli gelirlerini ispat eden en önemli belgedir. Banka’da yüksek miktarda meblağının görünmesi önemli değildir. Önemli olan düzenli gelirin olması ve seyahati finanse edecek miktarın banka hesap dökümünde bulunur olması yeterlidir.

Vize başvurularında TL, Euro veya USD hesap dökümlerinizi sunabilirsiniz. Maaşlı çalışan ya da stajyer avukatsanız mutlaka maaşınızın yattığı banka hesap dökümünü vize başvuru evraklarınızın arasına eklemeye özen gösteriniz.

Vize işlemlerinde kullanacağınız banka hesap dökümlerinizden günlük en az 50/75 Euro’nun TL karşılığı olacak şekilde Türk Lirası bulundurabilirsiniz. Çalışmayan eşinize veya çocuğunuza vize başvurusunda sponsor olacaksanız söz konusu tutarı her kişi için bulundurmanız gerekir.

  • Vize talep dilekçesi yazarken dikkatli olun.

Avukatlar vize başvurusu yaparken Konsolosluğa hitaben dilekçe yazmaları gerekmektedir. Avukat iş yeri sahibi ise bu dilekçeyi iş yerinin antetli kağıdına Konsolosluğa hitaben ıslak imzalı olacak şekilde hazırlamaları gerekmektedir. Yine çalışan avukatlar da vize talep dilekçelerini firma yetkililerinden almaları gerekecektir. Dilekçeler vize talep edilecek (İstanbul/Ankara) ilgili Konsolosluğa hitaben İngilizce yazılmalıdır. Bu dilekçelerde seyahatin konusu, tarihi, maaş bilgisi, sponsoru ve geri dönüş taahhüttü verilecek şekilde hazırlanmalıdır. Konsolosluğa iletmek istediğiniz özel bir not var ise (uzun süreli vize talebi / acil vize) bu talepte yine söz konusu vize talep dilekçesine eklenmelidir.

  • Otel ve uçak bileti rezervasyonunuzu iptal edilebilir rezervasyon şeklinde beyan edin.

Vize başvurusunda bulunacak avukatlar vize başvurusu yaparken otel ve uçak bileti rezervasyonu sunmaları zorunludur. Özellikle Schengen vize başvurularında otel ve uçak bileti rezervasyonu sunmadan yapılacak vize başvuruları kabul edilmemektedir. Vize işlemlerinde kullanacağınız otel ve uçak bileti rezervasyonlarında mutlaka adınızın ve soyadınızın görünür olduğundan, belgede rezervasyon ve PNR numaralarının bulunduğundan emin olun. Schengen vize başvurusunda bulunacaksanız otel ve uçak bileti rezervasyonlarınızı gerçek kredi kartı ile iptal edilebilir rezervasyon şeklinde yapmaya özen gösterin. Birlikte seyahat edeceğiniz kişiler var ise bu kişilerin otel ve uçak rezervasyonlarını da vize başvuru dosyanıza mutlaka ekleyin.

Avukatlar İçin Schengen Vizesi Başvurusu

Almanya, Avusturya, Belçika, Çekya, Danimarka, Estonya, Fransa, Finlandiya, Hollanda, Hırvatistan, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Lihtenştayn, Polonya, Portekiz, İspanya, İtalya, İzlanda, İsveç, İsviçre, Slovenya, Slovakya, Macaristan, Malta, Norveç ve Yunanistan’a maksimum 90 güne kadar turistik, ticari, fuar, konferans ve aile-arkadaş ziyareti gibi amaçlarla seyahat edecek avukatlar seyahat edecekleri ülkenin Schengen vizesine müracaat etmeleri gerekecektir.

Schengen vizesi 27 üye devlete tek bir vize ile giriş yapma imkanı veren kısa süreli seyahatler için düzenlenmiş özel bir vizedir. Bu vize ile başvuru sahibi 26 üye devlete tek bir vize alarak giriş yapma hakkına sahip olacaktır. Schengen vizesi en uzun süre kalınacak Schengen Konsolosluğu’ndan veya ilk giriş yapılacak Schengen Konsolosluğu’ndan talep edilmesi gerekmektedir.

12 yaş üstü tüm vize başvuru sahiplerinin başvuru sırasında hazır bulunarak parmak izi beyanında bulunmaları zorunludur. Son 3 ya da 5 yıl içinde Schengen vizesi alan avukatların ise yapacak oldukları yeni Schengen vize başvurularında hazır bulunmaları gerekmemektedir.

Vize başvuruları genel anlamda Konsolosluğun yetkilendirdiği Schengen vize başvuru merkezleri tarafından kabul edilmektedir. Haftanın belirli günlerinde ise Konsolosluklara randevu alınarak şahsi müracaatlar yapılabilmektedir. Son 5 yıl içinde Schengen vizesi almış (bazı ülkeler de 3 yıl) vatandaşlarımız ise SaltVisa danışmanlık hizmetlerinden yararlanarak Schengen vizelerini Konsolosluklara gitmeden kargo-kurye ile alabileceklerdir.

Avukatlar için Schengen vize başvuruları seyahat tarihlerinden en az 3 hafta önce tamamlanmış olması gerekmektedir. Eksik evrak, randevu yoğunluğu veya resmi tatil günleri gibi faktörleri düşünerek vize başvurularınızı seyahatten en geç 1 ay önce tamamlamış olmanız önerilir.

Schengen vizesine ilk defa başvuru yapacak avukatlara ise Schengen vize danışmanlık hizmeti almalarını öneririz. Doğru ve eksiksiz başvuru sorunsuz bir vize işlem süreci geçirmenizi sağlayacaktır.

Avukatlar İçin Amerika Vizesi İşlemleri

Amerika vizesi için başvuru yapacak avukatların pasaport türü fark etmeksizin vize almaları mecburidir. Yeşil ve gri pasaport sahibi avukatlar da ABD vize işlemlerine tabidir.

ABD vize işlemleri Türkiye’de şimdilik sadece İstanbul ve Ankara’dan tamamlanabilmektedir. Vize başvurusu yapabilmek için randevu alınması zorunludur. Randevular sadece online vize başvuru formu doldurulduktan ve vize ücreti ödendikten sonra alınabilmektedir. Randevusuz vize başvuruları kabul edilmemektedir. Randevu günü vize başvuru sahipleri Konsolosluk görevlisi ile görüşme yapacaktır. Bu görüşme seyahatin konusu ve başvuru sahibinin durumuna yönelik soru-cevaptan oluşan bir görüşme olacaktır.

Daha önce Amerika vizesi almış ve vizesi son 4 yıl içinde bitmiş olan avukatlar ise Amerika vize yenileme işlemlerinden yararlanarak Konsolosluk görüşmesine gitmeden vizelerini alabileceklerdir. Amerika vize yenileme işlemlerinden yararlanacak avukatların bir önceki vizelerindeki soyadları ile mevcut soyadları aynı olmalıdır.

Yine vize yenilemesi yapılacak avukatların vizesine herhangi bir not düşülmemiş olmamalıdır. Biten vizesinin 14 yaşından küçükken almış avukatlar ABD vize yenileme/uzatma işlemlerinden yararlanamamaktadır. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi için ‘’ ABD vize yenilemesi nasıl yapılır? ‘’ yazımızı okumanızı öneririz.

Vize başvurusu yapabilmek için öncelikle geçerli bir pasaporta sahip olunmalıdır. Vize başvurularında kullanılacak pasaportlar, seyahat dönüşü en az 6 ay geçerli olmalı, vize basım işlemleri için karşılıklı en az 2 boş sayfası bulunmalıdır. Varsa eski pasaportlarda vize başvurularında konsoloslukla paylaşılmalıdır. Avukatlar için ABD vize işlemlerinde kullanılacak fotoğraf ölçüsü Schengen vize başvurularında kullanılan fotoğraflardan farklıdır. Schengen vize başvurularında kullanılacak fotoğraflar 35×45 mm ölçülerinde olmalı, ABD vize başvurularında kullanılacak fotoğraflar ise 50×50 mm ölçülerinde olmalıdır.

Avukatlar için Amerika vize başvuru işlemleri randevu tarihinden sonra 3 iş gününde sonuçlanmaktadır. İdari soruşturma durumunda bu süre daha uzun olacaktır.

Avukatlar İçin İngiltere Vizesi İşlemleri

İngiltere, Galler, İrlanda ve İskoçya’ya seyahat edecek avukatlar vizelerini Türkiye’de bulunan Birleşik Krallık Konsolosluğuna yapmaları gerekmektedir. Birleşik Krallık Konsolosluğu istisnai durumlar dışında doğrudan yapılacak vize başvurularını kabul etmemektedir. Birleşik Krallık diğer bir deyişle İngiltere vize başvuruları Konsolosluk tarafından yetkilendirilmiş TLS Contact adlı vize başvuru merkezi tarafından kabul edilmemektedir. Tüm pasaport türleri İngiltere vize uygulamalarına tabidir. Vize başvuruları randevulu kabul edilir.

Avukatlar İngiltere vize başvuruları için randevularını online İngiltere vize başvuru formunu doldurduktan ve vize ücretini ödedikten sonra alabilmektedirler. Avukatlar için İngiltere vize ücretleri başvuru yapacakları vize süresine göre değişiklik göstermektedir. En az 6 ay süreli vize talep edilebilmektedir. En uzun vize süresi ise 10 yıl olarak talep edilebilir. Vize ücretleri hakkında daha detaylı bilgi için ” İngiltere Vize Ücretleri ” yazımızı okuyabilirsiniz.

Vize başvurularında tüm vize belgeleri eksiksiz şekilde taranarak PDF veya JPG formatında İngiltere Konsolosluğu’nun E Solo sistemine yüklenmesi zorunludur. Bu hizmet İngiltere vize danışmanlık firmalarından veya İngiltere vize başvuru merkezinden de satın alınabilmektedir.

İngiltere vizesi zor alınan bir vizedir. İngiltere vizesine ilk defa başvuru yapacak avukatlara İngiltere vize danışmanlık hizmeti almalarını öneririz. Bilhassa banka hesabına yüklü miktarda para giriş-çıkışı olan vatandaşlarımızın vize danışmanlık hizmeti almaları oldukça faydalı olacaktır.

İngiltere turistik vizesine başvuru yapacak vatandaşlarımızın vize başvurusunda davetiye belgesi sunması zorunlu değildir. Ancak ticari amaçlı vize taleplerinde İngiliz şirketlerinden gelen davetiye yazıları vize başvurularında sunulması zorunludur. Aynı şekilde İngiltere’de yaşayan akrabasını ziyaret edecek ve davetiyeli İngiltere vizesi başvurusunda bulunacak avukatların ziyaret edecekleri akrabalarından İngilizce mektup şeklinde hazırlanmış davetiye belgesinin fotokopisini sunmaları gerekecektir.

İngiltere ticari ve aile-arkadaş ziyareti vizesi başvurularında sunulacak davetiye belgelerinin aslının sunulması zorunlu değildir. Belgeyi taranmış, PDF formatında mail ya da whatsapp aracılığıyla alabilirsiniz.

Avukatların İngiltere vize başvurularında dikkat etmeleri gereken en önemli bölüm banka hesap dökümleri olacaktır. İngiltere Konsolosluklar vize başvuru sahiplerinin banka hesap dökümlerini yakın planda inceleyen bir konsolosluktur. Banka hesap dökümleri incelenirken amaç başvuru sahibinin düzenli gelirlerinin teyit edilmesidir. Bu sebeple banka hesabında görünen düzensiz gelirler kaynağı ispat edilmediği sürece sıkıntı yaratabilmektedir.

Özelikle ev, araç satışı veya borsa gelirlerinizden banka hesabınıza yatan yüksek miktarda paralar var ise mutlaka bu paraların kaynağını ispat etmeye özen gösteriniz.

İngiltere vize başvurularının sonuçlanma süresi 3-6 hafta arasında değişiklik göstermektedir. Yoğun dönemlerde bu süre 2 veya 3 ayı bulabilmektedir.

Acil durumlarda 1 ve 5 iş gününde sonuçlanan ekspres vize başvuru hizmeti alınabilmektedir.

Avukatlar İçin Birleşik Arap Emirlikleri/ Dubai Vizesi İşlemleri

Birleşik Arap Emirlikleri veya biline adı ile Dubai vize başvurusunda bulunacak umuma mahsus/bordo renkli pasaporta sahip avukatlar vize işlemlerine tabidir. Yeşil, gri veya siyah pasaporta sahip avukatlar ise BAE/Dubai’ye yapacakları kısa süreli seyahatlerinde vize işlemlerinden muaf tutulmaktadır.

Dubai vize başvurusunda bulunan Türkiye Cumhuriyet vatandaşlarına elektronik vize (e-vize) verilecektir. Bu vize başvuru sahiplerinin pasaportlarına basılmayacaktır. Bunun yerine vizeler başvuru sahiplerine A4 kağıdına basılı şekilde PDF formatında iletilecektir. Diğer bir deyişle Dubai vizesi bir çıktı olacaktır. Üzerinde başvuru sahibinin kimlik, pasaport bilgileri yer alacak ayrıca başvuru sahibinin fotoğrafı ve vizenin seri numarasının bulunduğu bir barkod olacaktır. Dubai e-vizesi alan vatandaşlarımızın vizelerini pasaportlarının arasına ekleyerek pasaportla birlikte ülkeye giriş yapmaları zorunludur. Kimlikle ülkeye giriş izni verilmemektedir.

Vize hangi pasaporta alınmış ise ülkeye o pasaportla giriş yapılmalıdır. Ülkeye girişleri sırasında yani kapıda Dubai vizesi alınmamaktadır.

BAE’ye ne amaçla seyahat edilirse edilsin tüm vatandaşlarımıza aynı vize yani Dubai turistik vize verilecektir. Dubai turistik vize kısa süreli bir vizedir. 48 saat ve 96 saatlik transit vize, 30 gün tek ve çok girişli, 90 gün tek ve çok girişli vizeler şeklinde alınabilmektedir. Vize başvurularında parmak izi uygulaması yoktur.

Yine Schengen, İngiltere ve ABD vize başvurularında olduğu üzere Dubai turistik vize başvurularında kapsamlı evrak hazırlamak gerekmemektedir. Dubai vize başvurusunda bulunacak avukatların sadece seyahat dönüşü en az 6 ay geçerli pasaportlarının görüntüsünü Dubai vize danışmanlık firmaları ile paylaşmaları yeterli olacaktır. Vize onayı sonrası ise ülkeye girişler esnasında en az 41.000 $ teminatlı seyahat sigortası ve seyahatten son 2 gün içerisinde yapılmış negatif test sonucu sunmaları yeterli olacaktır.

Avukatların Dubai vize başvuruları 2 ila 3 iş günü arasında neticelenmektedir. Cuma ve Cumartesi günleri BAE Göçmenlik Ofisi vize hizmeti vermemektedir.

Avukatlar İçin Rusya Vizesi Başvurusu

Rusya Federasyonu’na seyahat edecek umuma mahsus pasaporta sahip avukatlar Rusya vize işlemlerine tabidir. Yeşil, Gri ve Siyah renkli pasaportlara sahip avukat ise 30 güne kadar Rusya vize işlemlerinden muaftır.

Rusya vize başvurusunda bulunacak avukat vize başvurularını 3 farklı şekilde yapabilecektir:

  • Rus Konsolosluklarına randevu alarak şahsi müracaat ile,
  • Rusya vize başvuru merkezlerine randevu alarak şahsi müracaat ile,
  • SaltVisa veya diğer Rusya vize danışmanlık firmalarına müracaat ederek vizelerini alabileceklerdir.

Vize başvurusunu Rus vize danışmanlık firmalarına yapacak vatandaşlarımızın başvuru sırasında hazır bulunmaları gerekmemektedir. Dolayısıyla acentalar aracılığıyla Rusya vizelerinizi kargo-kurye ile Konsolosluğa gitmeden alabilirsiniz.

Rusya turistik vize başvuruları için Rus turizm operatörlerinden voucher belgesinin alınması zorunludur. Voucher belgesi, orijinal ve ıslak imzalı olmalıdır. Voucher belgesini temin edemeyen avukatlar Rusya turistik vizelerini danışman firmalar aracılığıyla voucher belgesi sunmadan alabileceklerdir.

Rusya’ya ticari amaçlı veya aile-arkadaş ziyareti amacıyla seyahat edecek vatandaşlarımız ise Rusya Göçmenlik Ofisi onaylı barkodlu davetiye belgesi temin etmeleri gerekir. Bu belgenin aslının alınması gerekmemektedir. Elektronik imzalı bir belge olması nedeniyle belgeyi PDF formatında mail olarak alabilirsiniz. Bunun dışında vize başvurusu için kapsamlı bir evrak hazırlığı yapmanız gerekmemektedir.

Danışmanlık firmaları aracılığıyla Rusya vizesi alacak vatandaşlarımızın geçerli bir pasaport, 2 adet 35×45 mm ölçülerinde biyometrik fotoğraf ve varsa barkodlu davetiye belgesi sunmaları vize alabilmeleri için yeterli olacaktır.

Rusya vizeleri ülkeye varışta, kapıdan alınamamaktadır. Yine Rusya elektronik vize hizmeti de pandemi nedeniyle geçici süreliğine askıya alınmıştır.

Avukatlar İçin Vize Başvuru Evrakları

  • Seyahat dönüşü en az 6 ay geçerli, en az 2 boş sayfası olan pasaport ve varsa eski pasaportlar
  • 2 adet, eski vizelerde kullanılmamış biyometrik vize fotoğrafı
  • Kimlik fotokopisi. Yabancılar için en az 6 ay geçerli oturma veya çalışma izni fotokopisi
  • Bağlı bulunulan Baro’dan alınmış güncel tarihli, elektronik imzalı ve İngilizce referans yazısı.
  • Görev kimlik kartı fotokopisi.
  • İçerisinde seyahati finanse edecek miktarda bakiye bulunan, son 3 aylık, randevudan son 10 gün içerisinde alınmış kaşeli, ıslak imzalı ve banka imza sirküleri bulunan banka hesap dökümü.
  • Varsa avukatın üzerine kayıtlı tapu, araç ruhsatı ve kira gelirini gösterir belgelerin fotokopileri.
  • E-devletten alınmış barkodlu SGK tescil ve hizmet dökümü
  • E-devletten alınmış, aile ilgilerini alt alta gösteren Nüfus-Aile kayıt örneği.
  • E-devletten alınmış barkodlu yerleşim yeri belgesi.
  • Çalışanlar için e-devletten alınmış barkodlu SGK işe giriş bildirgesi
  • Çalışanlar için son 3 aylık kaşeli ve ıslak imzalı maaş bordroları.
  • Çalışanlar için maaşın yattığı bankadan alınmış kaşeli, ıslak imzalı ve imza sirküleri ile alınmış maaş hesap dökümü.
  • Çalışan ve işverenler için imza beyannamesi ve vergi levhası fotokopisi.
  • Çalışan ve işverenler için iş yerinin antetli kağıdına yazılmış Konsolosluğa hitaben ıslak imzalı seyahatin konusu, tarihleri, sponsoru hakkında bilgiler veren İngilizce dilekçe.
  • Stajyer avukatlar için iş yeri antetli kağıdına yazılmış, ıslak imzalı İngilizce referans yazısı.
  • Stajyer avukatlar için birinci derece yakın akrabaya ait eksiksiz iş yeri ve sponsorluk evrakları. (bkz: Sponsorlu vize belgeleri)

Avukatlar, SaltVisa Aracılığıyla Nasıl Vize Alabilir?

SaltVisa aracılığıyla vize başvurusu yapacak avukatlar aşağıdaki adımları izleyerek vizelerini alabileceklerdir:

  • Bize Ulaşın sayfamızı ziyaret edin ve yazılı veya telefon numaramızı kullanarak bize ulaşın.
  • Vize danışmanlarımızla seyahatinizin konusu, tarihleri ve mesleki durumunuz hakkında bilgi vererek ön görüşme yapın.
  • Vize danışmanlarımızın durumunuza uygun olarak hazırladığı e-posta veya WhatsApp bildirimini bekleyin.
  • E-posta hesabınıza gelen çalışma şartlarımızı inceleyin ve aklınıza takılan tüm sorular için danışmanımızı arayın.
  • Şartlarımız sizin için uygun ise vize başvuru belgelerinizi hazırlayın ve ofisimize kargo-kurye aracılığıyla veya elden ulaştırın.
  • Danışmanlarımızdan gelecek dosya kontrolü bildirimini bekleyin.
  • Randevu günü vize başvuru merkezinde hazır bulunun.
  • Görevlilerimiz eşliğinde parmak izi verin.
  • Parmak izi tarihi sonrası ülkeden ülkeye göre 1-6 hafta arasında değişen vize başvurunuzun sonucunu ofisimizden veya kargo-kurye aracılığıyla teslim alın.

Değerli ziyaretçilerimiz, ” Avukatlar için vize başvuru hizmetleri ” konusu üzerine hazırladığımız yazımızın burada sonuna geldik. Yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Yanıtını merak ettiğiniz tüm sorularınız için bizleri çekinmeden arayabilirsiniz.

vize danışmanlık
Okumaktan yorulduysanız, bizimle iletişime geçin!
Vize danışmanlarımızla görüşün, hizmetlerimiz hakkında bilgi edinin ve başvuru sürecinizi başlatın.
Hızlı İletişim
Vize danışmanlarımızla görüşmek için iletişim bilgilerimiz

Diğer Yazılar

Google Değerlendirme Notu
4.9
842 yoruma göre
js_loader